По време на лятната си подготовка Марек ще играе контроли с отбори

...
По време на лятната си подготовка Марек ще играе контроли с отбори
Коментари Харесай

Ясни са съперниците на Марек в контролите

По време на лятната си подготовка Марек ще играе контроли с тимове от елита и от Втора лига. Дупничани започват инспекциите още тази събота (17 юни), като противник ще бъде израелски отбор. По всяка възможност спарингът ще се изиграе в София. 

За 24 юни е планувана контролна среща с тим от efbet Лига - Локомотив (Сф). " Железничарите " също са предявили предпочитание инспекцията да се състои в столицата. На 28 юни Марек ще срещне отбора на футболистите без контракти, които по традиция са водени от екснаставника на дупничани Румен Стоянов.

Марек ще има две инспекции и с отбори от Втора лига. На 1 юли е спарингът с дубъла на ЦСКА 1948, който е настоящият отличник на втория ни ешелон. " Червените " държат да приемат Марек на националната футболна база " Бояна ". 

На 8 юли дупнишкият тим ще премери сили със Септември (Сф), който пък изпадна от efbet Лига. От щаба на Марек заявиха, че има възможност тимът да играе контрола и с елитния Арда. Такава инспекция би се състояла на 5 юли, само че към момента е под въпрос поради сгъстената стратегия на кърджалийци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР